> Vase fotografije na platnu

Vaše fotografije na platnu

 
  Art Gallery Online   Art Gallery Online   Art Gallery Online   Art Gallery Online   Art Gallery Online   Art Gallery Online   Art Gallery Online  
 

Idealan poklon za svaku priliku!
Fotografije na platnu su hit u svetu. Prikladne su za brzo i povoljno likovno opremanje hotelskih hodnika, predvorja i soba, uređenje kafića i restorana, frizerskih i kozmetičkih salona, ličnog poslovnog i kućnog prostora - kao slike za stan ili kao originalan poklon.

Fotografije sa Vašeg digitalnih aparata, ili memorijskih kartica, prenošenjem na platno dobijaju novu dimenziju - postaje jedinstvena uljana slika, sa lepom oblom, glatkom, teksturom, i po sličnosti odgovara originalnom umrtničkom delu rađeno tehnikom ulje na platnu.

Štampanje se izvodi na print mašine, koja je predviđena isključivo za vrhunsku štampu na platnu, širine do 110 cm sa 12 pigmentnih boja. Boje su postojane, otporne na atmosferske uticaje, UV zračenja, hemijska sredstva koja se koriste prilikom održavanja i sl., tako da je štampa dugotrajna i efektna.

Prenesite omiljenu fotografiju...

Prenesite Vašu omiljenu fotografiju ili digital art na platno.

  • Ukoliko ste ovekovečili neki trenutak sa rođendana, venčanja, ... kreirajte jedinstvenu fotografija na platnu. Ulepšajte dom voljene osobe Vašim originanim poklonom.
  • Pretvorite fotograviju Vašeg deteta u originalno umetničko delo i dekorišite bilo koji zid u Vašem stanu.
  • Odštampano platno se postavlja na standardni drveni blind ram, tako da sliku možete odmah da izložite u bilo kojem ambijentu.
  • Sliku mošete da izlozite sa ili bez rama. Zahvaljujući blind ranu i oslikanim ivicama, dodatno uramljivanje nije neophodno. Ukoliko se ipak odlučite za uramljenu varijantu, posetite naš Studio za uramljivanje i pronađite najbolje rešenje.
  • Fotografija može da se odštampa u punom koloru, crno - bela, ili u jednom tonu.
Art Gallery Online
Blind ram
Art Gallery Online
Oslikane ivice

Kvalitet Fotografije

Digitalna fotografija ili alternativno Klasična fotografija

Digitalna fotografija

Kvalitet štampe na platnu prvenstveno zavisi od rezolucije digitalne fotografije. Najbolje rezultati postizu se fotografijama visokih rezolucija, većih od 3000 px i 2 MB. Za odlične rezultate dovoljne su fotografije koje imaju rezoluciju 1600x1200 px i prosecno 600 Kb ili 0,6 MB. Minimalna rezolucija za zadovoljavajuće rezultate je 600x600 px i 400 Kb. Preporuceni formati fajla su JPEG ili TIFF.

Skenirane fotografije

Ukoliko klasičnu fotografiju zelite da prenesete na platno, prvo je morate skenirati u rezoluciji od 150 dpi za dobre rezultate, ili u rezoluciji od 300 dpi za odlične foto otiske i profesionalnu štampu. Preporučujeno da fajl bude u JPEG formatu, zato sto JPEG slike mogu da sadrže informacije o širokom spektru boja i nijansi.

Kreirajte svoj print na platnu
Bez rizika, 100% zadovoljni.