Sell your art on SerbianaArt with a 14-day free trial. Create your own gallery today!

 
You are here :: Art Gallery Home :: Serbiana Art Marketing

Serbiana Art Marketing

SerbianaArt.com je prva i trenutno vodeća internet galerija u oblasti prodaje umetničkih dela poznatih i talentovanih umetnika Srbije.

Otvoreni poziv za saradnju!!!

Pozivamo umetnike Srbije da se odazovu i iskoriste priliku da proprate svoju umetničku aktivnost na SAJTU VODEĆE INTERNET GALERIJE SRPSKE UMETNOSTI: SerbianaArt.com

Takođe, pozivamo i sve one koji nude svoje usluge iz oblasti umetnosti da nam se pridruže.

Iskoristite odličnu posećenost Serbiana Art Galerije.

Reklamirajte i prodajte svoja umetnička dela ili usluge iz oblasti umetnosti.

Zašto se reklamirati na internetu?

Da li znate da se broj korisnika interneta svakim danom povećava? Sve je više onih koji internet koriste kao mesto za reklamiranje svojih proizvoda i usluga, ili kao medij za komunikaciji sa drugim korisnicima. Internet je danas najbrže rastući marketinški medij u svetu.

Navešćemo samo nekoliko prednosti reklamiranja na internetu, u odnosu na ostale medije (TV, radio, časopisi, ….)

 1. Svim korisnicima interneta u svetu dostupna je vaša ponuda, 24 časa, 7 dana u nedelji.
 2. Cena reklamiranja je višestruko povoljnija nego u ostalim medijima.
 3. Reklama u obliku banera (slika sa raznim efektina) na upadljivoj poziciji sajta, pruža široku mogućnost da se privuče pažnja velikog broja potencijalnih kupaca, širom sveta.
 4. Korisnici sami biraju vreme kada će da pristupe Vašoj internet strani. Ovo je od posebne prednosti za mlađu populaciju, za ljude od položaja koji su stalni korisnici interneta radi pronalaženja novih partnera, kao i za one koji zbog manjka slobodnog vremena pre se odlučuju za internet kupovinu nego za iscrpljujući obilazak klasičnih radnji.
 5. Preko interneta možete lako da ispitate želje kupaca, što će vam pomoći da još efikasnije odgovorite na potrebe korisnika Vaših usluga.

Zašto se reklamirati na SerbianaArt.com?

Serbiana Art internet galerija umetničkih dela ulaže velike napore da bi svim ljubiteljima umetnosti pružila radost online kupovine.

 1. Ako imate vlastiti sajt koji je slabo posećen, ili ne poznajete dovoljno dobro internet, a želite da na njemu oglasite svoji ponudu, Vaša reklama na stranama internet galeriji www.serbianaart.com  i  www.serbianaart.rs  je rešenje za Vas.

  Nudimo Vam pod veoma povoljnim usovima oglašavanje Vaših proizvoda ili Vaše usluge na stranama našeg sajta. Vaša reklama će biti stalno prisutna na internetu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
 2. Ne morate da pravite sopstveni Web sajt na internetu i time trošite velike pare za njegovo održavanje. Nudimo Vam da lako i brzo, u samo nekoliko jednostavnih koraka, kreirate vašu ličnu prezentaciju, sa neograničenim brojem strana, na sajtu SerbianaArt.com.

  Ukoliko ne poznajete dovoljno dobro internet, a želite da na njemu prezentujete svoja umetnička dela, tim naše galerije će rado pružiti svu tehničku podršku.
 3. Ako imate vlastiti sajt pružamo Vam mogućnost reklame banerom, koji takodje možemo da napravimo za Vaše potrebe i da ga postavimo na pogodno i upadljivo mesto našeg sajta. Ovaj vid reklame može višestruko da poveća broj poseta vašeg sajta.
 4. Za one koji nemaju, a žele da imaju vlastiti sajt, nudimo izradu po povoljnim cenama.

Ne propustite da ceo svet upozna Vašu umetnost !!!

Samo zajedno, uz dobru reklamu, možemo da privučemo pažnju što većeg broja budućih potencijalnih kupaca. Prilika je da ih ubedimo da više ne moraju da obilaze razne galerije u potrazi za određenom slikom ili omiljenim autorom. Mi obezbeđujemo svakom kupcu da udobno iz svog stana, sa svojim najmilijima, izaberu dela jednog ili više autora iz naše kolekcije.

Za više informacija o uslovima reklamiranja posetite ovu stranu.Advertisement Methods   |   Services for Artists / Sellers   |   Tetms of Services   |   Privacy Policy